Ситуація на Херсонщині: Буданов повідомив, коли очікувати результатів контрнаступу

Читать на русском
Як заявив керівник української розвідки, контрнаступ залежатиме від різних факторів, у тому числі від добре оснащеної концентрації сил.

Результати контрнаступу українських захисників на тимчасово окупованій Херсонщині можна очікувати вже з серпня.

Про це начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов розповів у коментарі Reuters.

Як повідомляється, головний український розвідник відмовився повідомити будь-які плани контрнаступу, але сказав, що «із серпня слід очікувати на видимі результати військової активності України. Просто зачекайте трохи, і ми побачимо, що це принесе».

У Херсоні підірвали автомобіль із колаборантом, він загинув на місціУ Херсоні висадили в повітря автомобіль колаборанта Дмитра Савлученка, він загинув на місці.

Він сказав, що будь-який контрнаступ залежатиме від різних факторів, у тому числі від добре оснащеної концентрації сил. Це, своєю чергою, залежатиме від допомоги Україні з боку закордонних партнерів.

Згідно зі словами Буданова, єдиний шлях до перемоги для України лежить через чисту військову силу, щоби відвоювати всі території. Він зазначив, що росія поповнює сили резервістами в рамках таємної мобілізації і безглуздо сподіватися, що у Москви просто закінчаться війська в цій війні.

«Стратегія дуже проста. Стабілізувати ситуацію. Отримати необхідну кількість техніки та підготувати необхідну кількість сил та засобів для початку контрнаступу, щоб повернути всю нашу територію», – пояснив очільник розвідки.

Нагадаємо, що голова ГУР допустив терміни, коли бойові дії в Україні знизяться майже до нуля.

Раніше у ГУР вже повідомляли, чим закінчиться війна в Україні. На заході називали три сценарії завершення конфлікту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: