Ключових генералів рф відсторонили від командування в Україні – британська розвідка

Читать на русском
З початку червня вище командування рф відсторонило кількох генералів від ключових оперативних командних посад у війні проти України.
mind.ua

З початку червня вище командування рф відсторонило кількох генералів від ключових оперативних командних посад у війні проти України.

Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії.

Відомо, що серед генералів, яких відправили у відставку, входять командувач повітряно-десантними військами (ВДВ) генерал-полковник Андрій Сердюков і командувач Південною групою військ (ЮГВ) генерал армії Олександр Дворніков.

«Командування ЮГВ, ймовірно, перейде до генерал-полковника Сергію Суровикину, оскільки ЮГВ продовжує грати центральну роль в наступі росії на Донбасі», – зазначили у розвідці.

Раніше розповідали, що у федеральній службі військ росгвардії проводять кадрові ротації на тлі значних втрат у війні проти України.

Додамо, у розвідці зауважують, що росія спробує втягнути Білорусь у війну проти України за допомогою провокацій щодо інфраструктурних об'єктів та цивільного населення, зокрема у місті Мозир. Туди під виглядом цивільних вже прибули диверсійні групи, до складу яких входять співробітники ГРУ росії та найманці приватних військових компаній.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: