Російські окупанти без успіху намагаються перешкодити постачанню західної зброї в Україну – CNBC

Читать на русском
Росіяни намагаються перехоплювати постачання зброї для України, однак вони не змогли досягти в цьому взагалі жодного успіху
Реактивна система залпового вогню HIMARSМіністерство оборони США

Україна отримує все обіцяне їй західне високоточне озброєння в повному обсязі. Попри всі спроби росії перешкодити доставці, вона не змогла домогтися хоч якогось успіху в цьому.

Про це повідомляє американський телеканал CNBC з посиланням на високопоставленого американського чиновника.

«Хоча росія намагається, вона не може націлитися на західну зброю, що надходить в Україну, включно з системами більшої дальності, які, як сподівається Київ, будуть мати вирішальне значення на полі бою» - сказало телеканалу джерело.

Нагадаємо, тим часом українські військові почали використовувати американські ракетні системи залпового вогню HIMARS на фронті в боях проти російських окупантів.

У США заявили, що Україна сама розпорядиться отриманими системами залпового вогню М142 HIMARS. США будуть і далі постачати їй ці РСЗВ, а також боєприпаси до них.

У Росії, тільки дізнавшись, що РСЗВ будуть передані Україні, вибухнули новими погрозами. Російська влада спробувала залякувати західні країни та Україну «небаченими наслідками», а також погрожувала ударами по державних установах у Києві.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: