Ситуація на Луганщині: Гайдай розповів, що окупанти стягують резерви та хочуть оточити ЗСУ

Читать на русском
Лисичанськ продовжує потерпати від ворожих обстрілів. Лише за кілька днів окупанти нанесли катастрофічних руйнувань місту.
t.me/luhanskaVTSA

Російські окупаційні війська продовжують стягувати резерви до Сєвєродонецька та в напрямок Тошківка-Золоте. Наразі там тривають бої. Війська загарбників хочуть оточити українських захисників.

Про це голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомляє у зверненні, опублікованому в Телеграмі.

Керівник області повідомив, що Лисичанськ продовжує потерпати від ворожих обстрілів. Лише за кілька днів окупанти нанесли катастрофічних руйнувань місту.

«Росіяни відмовилися від форсування річки Сіверський Донець через страх великих втрат, бо вони ще від «першої» Білогорівки не оговталися, тож вирішили гинути на інших напрямках», - сказав Гайдай.

Найближчий тиждень буде вирішальним у битві за Сєверодонецьк – ISWЕксперти прогнозують, що росіяни активізують зусилля щодо встановлення повного контролю над Сєверодонецьком та просування на захід у бік кордону Луганської області.

Зазначимо, що російські війська вже окупували Тошківку, закріплюються в Устинівці, Підлісному та Мирній Долині, таким чином наближаючись до Лисичанська.

Раніше у Генштабі ЗСУ повідомили, що росіяни посилили авіаційні удари майже по всій лінії фронту.

Нагадаємо, що війська росії також обстріляли Чугуїв у вівторок, 22 червня. Шестеро осіб загинули, а ще четверо поранення.

Також нагадаємо, що впродовж середи, 22 червня, російські окупанти здійснили понад 80 обстрілів по території Сумської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: