Гайдай розповів про ситуацію у Сєвєродонецьку

Читать на русском
Ситуація у Сєвєродонецьку на Луганщині дуже непроста. Армія росії проводить цілодобову повітряну розвідку безпілотниками.

Ситуація у Сєвєродонецьку на Луганщині, як і раніше, дуже непроста. Армія росії серед міста проводить цілодобову повітряну розвідку безпілотниками, корегує вогонь.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram.

Гайдай пояснив, чому евакуація з сєвєродонецького «Азоту» поки що неможливаЕвакуація з Азоту в Сєвєродонецьку Луганської області неможлива через постійні ворожі обстріли та бої.

«За останню півтори добу знайдено тіла двох чоловіків, які загинули від обстрілу росіян у Лисичанську. Руйнування житла по місту збільшується лавиноподібно. Дуже непроста ситуація у Сєвєродонецьку, де ворог серед міста проводить цілодобову повітряну розвідку безпілотниками, коригує вогонь, швидко підлаштовуючись під наші зміни в оборонних редутах. Знову потужно обстріляно райони поблизу мостів. Двічі вдарили по сєвєродонецькому «Азоту» – зафіксовано руйнування прохідної та очисних споруд», – написав він.

Окупанти також обстріляли Лисичанськ, Метелкіне, Борівське, Білу Гору, Устинівку, Миколаївку, Білогорівку. Завдали авіаційних ударів поблизу Білої Гори, Мирної Долини та ракетного удару в районі Верхньокам'янки.

Значні руйнування у населених пунктах Попаснянської та Гірської громад. Зокрема, у Новоіванівці пошкоджено 16 будинків, Миколаївці – дев'ять, Нирковому – шість.

«В ці хвилини росіяни також ведуть розвідку боєм у напрямку Нирково – Миколаївка. Спробу просування у напрямку Врубівки – Миколаївки українські військові зупинили», – додав Гайдай.

Нагадаємо, у Генштабі розповіли про ситуацію на всій лінії фронту.

Раніше Гайдай повідомляв, що на Луганщині ЗСУ стримують ворога за трьома напрямками.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: