Росіяни посилили авіаційні удари майже по всій лінії фронту – Генштаб

Читать на русском
У середу, 22 червня, війська росії посилили авіаційні удари майже по всій лінії фронту, але найгарячішими точками сьогодні були Донецький, Бахмутський і Харківський напрямки.

У середу, 22 червня, війська росії посилили авіаційні удари майже по всій лінії фронту, але найгарячішими точками сьогодні були Донецький, Бахмутський та Харківський напрямки.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу.

На Сіверському напрямку ворог застосував ствольну артилерію для обстрілів районів населених пунктів Тур'я, Миропільське та Славгород Сумської області.

На Слобожанському напрямку ворог штурмовими діями намагається покращити тактичне становище своїх підрозділів у районі міста Слов'янськ.

На Харківському напрямку ворог здійснив артилерійські обстріли в районах населених пунктів Харків, Байрак, Перемога, Коробочкине, Рубіжне, Леб'яжче, Мосьпанове, Шестакове, Петрівка, Руська Лозова, Хрестище, Кулиничі, Уди, Старий Салтів, Верхній Печеніги.

На Донецькому напрямку окупаційні війська намагаються просунутися у напрямку міста Бахмут та встановити контроль над містом Сєверодонецьк. Ворог завдав авіаційних ударів у районах населених пунктів Верхньокам'янка, Сєвєродонецьк та Сиротине.

На Бахмутському напрямку ворог завдав авіаційних ударів у районах Берестове, Яківлі, Клинове та Вершина та авіаційно-ракетних ударів недалеко від Часового яру, Новолуганського та Горного.

Противник завдав авіаційних ударів поблизу Новобахмутівки, Кам'янки, Авдіївки, Павлівки, Вугледара та Шевченка. У районі Новобахмутівки ЗСУ відбили штурм та змусили ворога відійти.

Раніше в Генштабі повідомили, що ЗСУ відбили штурм російської армії у напрямку Вуглегірської ТЕС.

Також сьогодні війська Росії обстріляли Дніпропетровщину, було знеструмлено село.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: