До боїв за Сєвєродонецьк щодня можуть підвозити до 30 військових рф – Міноборони

Читать на русском

У Сєвєродонецьк на Луганщині окупанти щодня можуть підвозити до трьох десятків солдатів і офіцерів рф, які там же і гинуть у боях з ЗСУ.

Про це повідомив представник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник у ефірі телемарафону у вівторок, 21 червня.

Найближчий тиждень буде вирішальним у битві за Сєверодонецьк – ISWЕксперти прогнозують, що росіяни активізують зусилля щодо встановлення повного контролю над Сєверодонецьком та просування на захід у бік кордону Луганської області.

«Найгарячіший – це Луганський напрямок. Противник зосередив там максимальну кількість особового складу та техніки на певних напрямках, досягнувши переваги артилерії порівняно з ЗСУ у рази та в рази. Противник зазнає дуже відчутних втрат у районі Сєверодонецька. Там наша розвідка повідомляє, що вони на день туди можуть підвозити до 30 солдатів та офіцерів. Вони там гинуть», – розповів Мотузяник.

За його словами, у Сєвєродонецьку тривають активні вуличні бої.

Нагадаємо, сьогодні вранці голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомляв, що тривають запеклі бої у промзоні Сєвєродонецька.

У Міноборони заявляли, що у планах ворога – захопити Луганщину до 26 червня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: