На Ізюмському напрямку загинув командир батальйону «Карпатська Січ» Олег Куцин

Читать на русском
Олег Куцин був українським громадським, політичним та військовим діячем, керівником Легіону Свободи та членом політради ВО Свобода.
фото: Еспресо

На сході України загинув засновник і багаторічний керівник «Легіону Свободи», командир батальйону «Карпатська Січ» (49-ий окремий стрілецький батальйон ЗСУ) Олег Куцин «Кум».

Про це міський голова Івано-Франківська Роман Марцинків повідомив у Фейсбуці.

«На східному фронті загинув один з найпотужніших командирів - Олег Куцин. Засновник і багаторічний керівник «Легіону Свободи», командир батальйону «Карпатська Січ» (49-ий окремий стрілецький батальйон ЗСУ), його знали як справжнього воїна, поважали як командувача та добру людину з незламним характером», - написав Марцінків.

Міський голова Івано-Франківська висловив співчуття родині загиблого.

Водночас, голова партії ВО «Свобода» Олег Тягнибок повідомив, що Куцин загинув на Ізюмському напрямку.

Олег Куцин — український громадський, політичний та військовий діяч, керівник «Легіону Свободи», член політради ВО «Свобода». Двічі обирався депутатом Тячівського міської ради. Родом з Івано-Франківська.

Варто зазначити, що з початком військових дій на сході України Куцин організував волонтерську групу, яка збирала та доправляла допомогу українським військовим, які несли службу в районі Слов'янська Донецької області. На початку літа 2014 року волонтери вирішили вступити до лав Національної гвардії.

Нагадаємо, що напередодні у бою під Ізюмом загинув київський активіст Роман Ратушний.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: