В українському небі загинув заступник командувача ВМС з авіації

Читать на русском
Українське військо втратило одного з найкращих офіцерів Військово-морських сил ЗСУ, який у 2014 році з Криму перегнав усю справну авіацію на континентальну частину України.
Ігор Бездай

Під час виконання бойового завдання у складі екіпажу морського вертольоту Мі-14 загинув заступник командувача Військово-морських сил Збройних сил України, полковник Ігор Бедзай.

Про це повідомив голова правління-директор благодійного фонду «Повернись живим» Тарас Чмут.

«В українському небі загинув один з найкращих офіцерів Військово-морських сил – полковник Ігор Бедзай – заступник командувача ВМС з авіації. Більш відомий як колишній командир 10-ї Морської авіаційної бригади з Новофедорівки, поблизу Сак, Крим», – написав він у Facebook.

За словами Чмута, полковник Бедзай загинув під час виконання бойового завдання, у складі екіпажу морського вертольоту Мі-14 від ракети російського винищувача.

Він нагадав, що у 2014 році заступник командувача ВМС зорганізував особовий склад, підготував техніку, та на очах окупантів перегнав усю справну авіацію на континентальну частину України з території Криму, який окупували росіяни. Наступного дня Бедзай повторив це з тим, що не змогло полетіти першого дня.

Нагадаємо, у Генеральному штабі ЗСУ розповіли, у напрямку яких населених пунктів збираються наступати окупанти. За підрахунками Генштабу, вже 25 650 окупантів було ліквідовано на війні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: