На війні з Україною загинув російський підполковник авіаційного полку

Читать на русском

Російські окупаційні війська продовжують зазнавати втрат. Серед загиблих замполіт одного з гвардійських винищувальних авіаційних полків.

Заступник з військово-політичної роботи командира 14-го гвардійського винищувального авіаційного полку збройних сил російської федерації, підполковник Олександр Пазинич загинув на війні з Україною. Разом з ним загинуло ще п'ятеро російських окупантів.

Про це повідомив голова Жєлєзнодорожного округу Курської області Олександр Дринов.

«Вшанували пам'ять наших земляків, які загинули під час виконання військового обов'язку під час спеціальної військової операції на території України: сержанта Андрія Ільїна; єфрейтора Кирила Шумакова; лейтенанта Володимира Заріхіна; старших лейтенантів Дмитра Єрмакова та Олександра Денисова; підполковника Олександра Пазинича», – написав на стіні соціальної мережі «Вконтакте».

Раніше Генеральний штаб Збройних сил України повідомив, що приблизні втрати російської армії у війні з Україною становлять 24,5 тисяч осіб.

Нагадаємо, за інформацією британської розвідки, росія на початку війни задіяла в Україні понад 120 батальйонних тактичних груп. Ймовірно, що понад чверть підрозділів уже виведено з ладу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: