ЗСУ знищили на півдні російські склади з боєприпасами та пальним

Читать на русском
Внаслідок удару українських військових у Новій Каховці Херсонської області знищено склади та військову техніку військ окупантів.
facebook.com/okPivden

Внаслідок удару українських військових у Новій Каховці Херсонської області знищено склади та військову техніку військ окупантів.

Про це повідомляє пресслужба Оперативного командування «Південь» у п'ятницю, 17 червня.

На Харківщині ЗСУ та Нацгвардія знищили штаб та склад армії рфУкраїнські військові провели розвідку безпілотником і завдали удару по штабу російських окупантів у Харківській області.

«По пункту управління та накопичення ворожої техніки в районі Нової Каховки нами завдано ракетного удару. Загальні втрати ворога за добу становлять: 72 рашисти, 1 самохідна гаубиця Мста-С та дві Мста-Б, 1 мінометний комплекс Сана, 5 одиниць броньованої техніки, 2 склади з боєприпасами та 1 із запасами пального», - йдеться у повідомленні.

В ОК розповіли, що ворог продовжує ведення бойових дій щодо зайнятих рубежів оборони. Активних дій не веде, але намагається атакувати з повітря. Так, трьома гелікоптерами Мі-8 завдано удару по українських позиціях у спробі відбити Миколаївку.

«Не маючи успіху, ухиляючись від нашої зброї, гелікоптери ретирувалися. Втрат немає», – йдеться у повідомленні.

У свою чергу українська авіація тричі вдарила гелікоптерами та літаками зі скупчення супротивника у Херсонському, Каховському та Бериславському районах.

Нагадаємо, ЗСУ успішно просуваються до Херсона та відтісняють окупантів. На Херсонщині ЗСУ збили ворожий вертоліт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: