На Херсонщині ЗСУ збили ворожий гелікоптер

Читать на русском
Біля Миколаївки на Херсонщині ЗСУ збили гелікоптер російських військових без можливостей його повторного використання.

Біля Миколаївки на Херсонщині ЗСУ збили гелікоптер російських військових без можливостей його повторного використання.

Про це повідомляє Оперативне командування Південь.

На Одещині російські військові випустили вранці дві крилаті ракети типу Онікс із берегового ракетного комплексу «БАЛ» у тимчасово окупованому Криму. Підрозділ протиповітряної оборони збив їх над морем.

Паспорти рф в окупованих Херсоні та Мелітополі видаються, як квиток для втечі – ЗеленськийКартина роздачі російських паспортів - це більше схоже не на чергу за паспортами, а на спробу отримати квиток, щоб втекти, коли ВСУ деокуповуватиме території

Вночі окупанти з окупованої Херсонської області вдарили реактивними системами залпового вогню «Смерч» та «Ураган» Криворізького району та Миколаєва. Внаслідок обстрілів постраждалих немає.

Загарбники руйнують супермаркети, об'єкти міської та приміської інфраструктури, а також залякують місцеве населення.

Українські захисники ліквідували 16 окупантів, знищили танк та 6 одиниць броньованої та автомобільної техніки. Крім того, військові заземлили із переносного зенітно-ракетного комплексу ворожий вертоліт без можливостей повторного використання у районі Миколаївки у Херсонській області.

Також окупанти продовжують блокаду українських портів у Чорному морі. Напоготові знаходяться 4 ракетні та 3 великі десантні кораблі. Через 32 крилаті ракети морського базування ракетна загроза залишається актуальною.

Раніше повідомлялося про те, що ЗСУ успішно просуваються до Херсона та відтісняють окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: