ЗСУ стоять за 18 кілометрів від Херсона – Арестович

Читать на русском
Арестович визнав, що підрозділи ЗСУ відійшли від міста на три кілометри - раніше ЗСУ перебували за 15 км від Херсона. Але на загальний перебіг боїв це взагалі ніяк не вплинуло
Ілюстративне фотоAssociated Press

Збройні Сили України знаходяться за 18 кілометрів від Херсона. Зараз ЗСУ займають важливі позиції та постійно обробляють артилерією скупчення російських солдатів на південному напрямку.

Про це розповів радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович в ефірі у російського правозахисника Марка Фейгіна.

Арестович визнав, що підрозділи ЗСУ відійшли від міста на три кілометри - раніше ЗСУ перебували за 15 км від Херсона. Але на загальний перебіг боїв це взагалі ніяк не вплинуло.

«На Херсонському напрямку їм добряче вломили нашою артилерією, а на Запорізькому вони їхали, їхали, їхали, але не доїхали, тому що їм влупили» - розповів він.

Арестович також зазначив, що з боку ЗСУ зросла якість контрбатарейної боротьби, тому що артилерії в українських підрозділах стало набагато більше.

Нагадаємо, раніше Арестович вже повідомляв, що Збройні Сили України практично підійшли до окупованого росіянами Херсону. До міста не більше 20 кілометрів, місцеві жителі чують гуркіт боїв.

11 червня українські військові звільнили від окупантів Таврійське в Херсонській області та підійшли до тимчасово окупованого обласного центру ще ближче.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: