У Повітряних силах підтвердили збиття трьох ракет в центрі і на заході України

Читать на русском
Українські військовослужбовці зенітно-ракетних підрозділів збили три ворожі ракети у центра та на заході країни, використовуючи, в тому числі ПЗРК.

Зенітно-ракетні підрозділи Повітряних сил Збройних сил України у Хмельницькій області з переносного зенітно-ракетного комплексу збили крилату ракету, а ще дві збили у Тернопільській і Львівській областях з ЗРК.

Про це повідомляє командування Повітряних сил ЗСУ.

«Сьогодні, 14 червня, у проміжку часу з 12:20 по 13:20, Повітряні сили Збройних сил України збили одразу три крилаті ракети (імовірно «Калібр») запущені по території України з акваторії Чорного моря», – інформує командування.

Як стверджують ПС, одну із ракет вдалось знищити із ПЗРК в районі відповідальності повітряне командування «Центр». Решту дві збили зенітно-ракетними комплексами у зоні відповідальності ПК «Захід».

Нагадаємо, війська росії обстріляли вісім міст і сіл на Донеччині, зокрема Добропілля з ракети Х-22. Також російські війська запускали ракети по Львівській та Тернопільській областях, а також Хмельницькому регіону. Попередньо всі ракети було збито силами протиповітряної оборони.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: