В Україні ліквідували російського полковника-пропагандиста

Читать на русском
Російський військовий пропагандист, полковник Сергій Постнов загинув на війні в Україні. Пишуть, що він знімав пропагандистський контент із початку вторгнення і у складі угруповання V він проривався в Гостомель.

У ході війни в Україні загинув російський військовий пропагандист, полковник Сергій Постнов.

Про це повідомляють російські ЗМІ та СтратКом ЗСУ.

У російських ЗМІ з посиланням на заяву Ради ветеранів центрального апарату ОВС пишуть, що Постнов загинув у ніч із 13 на 14 червня. Він обіймав посаду начальника групи інформаційного реагування 1-го відділу Департаменту по взаємодії із засобами масової інформації Росгвардії та займався «інформаційним супроводом» військ у гарячих точках.

Спікер голови Одеської військової адміністрації Сергій Братчук зазначив, що Постнов знімав пропагандистський контент в Україні від початку повномасштабного вторгнення. «У складі угруповання V він проривався до Гостомелю, потім брав участь у захопленні низки міст та населених пунктів Харківської та Луганської областей», – написав Братчук.

Нагадаємо, загальні втрати росії на війні становили 32 тисячі 750 осіб.

Раніше ЗСУ ліквідували полковника Володимира Іванова, який був співробітником пресслужби міноборони росії.

Крім того, нещодавно в Україні ліквідували заступника командира 4-го батальйону полку імені кадирова підполковника Заура Димаєва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: