ЗСУ ліквідували одного з найкращих російських снайперів

Читать на русском
ЗСУ ліквідували російського снайпера із Забайкалля Сергія Царькова. РосЗМІ пишуть, що він був найкращим снайпером бригади та призером міжнародних армійських ігор.

Збройні сили України ліквідували командира відділення стрілецької роти снайперів Сергія Царькова.

Про це повідомив радник голови МВС Антон Геращенко із посиланням на російські ЗМІ.

«РосЗМІ повідомляють про загибель під час «спецоперації» в Україні командира відділення стрілецької роти снайперів Сергія Царькова із міста Борзя Забайкальського краю. Пишуть, що він був постійним учасником та призером міжнародних армійських ігор у конкурсі «Снайперський рубіж», а також найкращим снайпером своєї бригади. Скільки ж позбавлених життів на рахунку цього покидька, перед тим, як влучні українські військові відправили його на гальорку до кобзона?» – написав Геращенко.

У російських ЗМІ уточнюється, що Царьков був 1983 року народження, з 2016 року був постійним учасником та призером міжнародних армійських ігор у конкурсі «Снайперський рубіж». Його навіть посмертно нагородили орденом.

Нагадаємо, орієнтовні втрати російської армії під час повномасштабної війни досягли 28 тисяч 300 військовослужбовців.

Сьогодні стало відомо про те, що ЗСУ знищили командний пункт окремої бригади морської піхоти Чорноморського флоту, внаслідок чого загинули щонайменше троє окупантів та поранено 14 офіцерів командного складу бригади.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: