Маріуполь чинить опір окупації, невдоволення наростає – мерія

Читать на русском
У тимчасово окупованому Маріуполі наростає опір російським окупантам з боку місцевих жителів.

У тимчасово окупованому Маріуполі наростає опір російським окупантам. Не виключено, що незабаром він може перейти в активну фазу.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram у середу, 15 червня.

Маріуполь взимку буде без опалення, окупанти планують встановити «намети обігріву»У Маріуполі взимку не буде опалення. Від своїх обіцянок надати компенсації за зруйноване житло російські загарбники вже відмовляються.

Він розповів, що 9 червня на Таганрозькому шосе на стоянці техніки МНС росії згоріло два тягачі та три великі причепи до вантажівок. Причиною названо підпал.

Крім того, 11 червня перед днем ​​росії у величезній черзі за гуманітаркою біля «Метро» невідомий ударом ножа в спину вбив працівника МНС росії.

«Місто не прийняло окупацію. Поступово пасивний опір по саботажу переходить в активну фазу. Просто підтверджені факти. Більше не можу коментувати із зрозумілих причин. Говоримо вам, мраzота. Починайте озиратися. Відплата вже поруч», - написав радник мера.

Нагадаємо, за словами Андрющенка, життя в окупованому та зруйнованому Маріуполі більше схоже на виживання. Людям потрібно десь діставати їжу та воду, крім того, у мешканців закінчуються гроші.

А з 1 липня окупаційна влада в Маріуполі має намір обмежити видачу гуманітарної допомоги всім городянам, крім непрацездатних.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: