Окупанти у Маріуполі вирішили обмежити видачу гумдопомоги – мерія

Читать на русском
Російська окупаційна влада в Маріуполі з 1 липня обмежить видачу гуманітарної допомоги майже всім городянам.
t.me/andriyshTime

Російська окупаційна влада в Маріуполі з 1 липня обмежить видачу гуманітарної допомоги всім городянам, крім непрацездатних. Також росіяни хочуть знести пошкоджені будинки до 1 вересня.

Про це повідомив радник мера міста Петро Андрющенко в Telegram.

Маріуполь взимку буде без опалення, окупанти планують встановити «намети обігріву»У Маріуполі взимку не буде опалення. Від своїх обіцянок надати компенсації за зруйноване житло російські загарбники вже відмовляються.

«Окупаційна влада офіційно попередила, що з першого липня вся гуманітарка тепер лише фактично для непрацездатних. Решта – виживайте, як хочете. Все зруйноване житло планують знести до першого вересня. Будівництво першого гуртожитку «живого щита» закінчиться не раніше ніж у середині липня на 2 тис. осіб. Решта – виживайте як хочете», - написав він.

Він зазначив, що російська влада не надає жителям окупованого міста жодних компенсацій за зруйноване житло або допомогу з відновленням пошкодженого.

«Крок за кроком росія та окупаційна влада почне озвучувати справжні плани в Маріуполі. Містяни нікому не потрібні, їм відведено функцію сучасних рабів та живого щита», - додав Андрющенко.

Нагадаємо, у Маріуполі окупанти готуються до запуску «інфекційки» через загрозу холери.

Минулого тижня в Маріуполі окупанти рф почали видавати пенсії у рублях.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: