З порту Маріуполя вирушило третє судно з краденим українським металобрухтом

Читать на русском
Російські окупанти в неділю, 12 червня, втретє відправили до російської федерації судно з украденим українським металобрухтом.
Скріншот з відео

Російські окупанти в неділю, 12 червня, втретє відправили до російської федерації судно з украденим українським металобрухтом.

Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

«Поки путлерюгенс маше прапорами по місту, росія в порту святкує по справжньому. Черговою відправкою краденого металопрокату з порту. Втретє. Таке воно, день росії. День вбивці та мародера», – йдеться в повідомленні.

Він також додав, що окупанти розвернули російський прапор в центрі Маріуполя. Таким чином вони святкують день незалежності рф.

Заманювали продуктовими наборами: в окупованому Херсоні загарбники влаштували концертУ неділю, 12 червня, в Херсонської області загарбники організували концерти з нагоди дня росії. Пенсіонерів на свято заманювали їжею.

Нагадаємо, у Маріуполі взимку не буде опалення. Від своїх обіцянок надати компенсації за зруйноване житло російські загарбники вже відмовляються.

Також повідомляли, що російські окупанти публічно заперечують загрозу холери в Маріуполі, однак в терміновому порядку готують до запуску інфекційне відділення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: