У Маріуполі окупанти відмовляються шукати тіла загиблих під завалами – мерія

Читать на русском
Російські окупанти остаточно перейшли до знесення будинків у Маріуполі, але вони відмовляються шукати тіла загиблих під завалами мирних жителів.

Російські окупанти остаточно перейшли до знесення будинків у Маріуполі, які вони й руйнували. При цьому росіяни відмовляються шукати тіла загиблих під завалами мирних жителів.

Про це повідомив радник мера міста Петро Андрющенко у Telegram.

У Маріуполі окупанти продовжують шукати серед мешканців «азовців» – меріяРосійські окупанти продовжують шукати азовців серед мирних жителів Маріуполя. Будь-яка українська символіка наражає людей на небезпеку.

«Лівобережний район. Район вулиць Московська та Володимирська...Скільки маріупольців загинуло і досі під цими завалами ми вже не дізнаємося ніколи. Разом зі сміттям вони будуть поховані на Лівобережному сміттєзбірному полігоні», – написав він.

Андрющенко також додав, що Лівобережний район у Маріуполі найбільше постраждав від обстрілів російських «градів» наприкінці лютого – на початку березня, а люди при цьому «були відрізані від можливості» виїхати в умовно безпечну частину міста – у центр.

Нагадаємо, у травні в Маріуполі під одними із завалів виявили великий могильник із тілами.

Тим часом у самому місті вже розпочалася перша фаза епідемії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: