Чиновник Генштабу застосував зброю у спальному районі Києва – Резніков

Читать на русском
В п’ятницю, 10 червня, в спальному районі Києва чиновник Генштабу застосував зброю. Через його дії могла постраждати дитина.
mykyivregion.com.ua

В п’ятницю, 10 червня, в спальному районі Києва чиновник Генштабу застосував зброю. Через його дії могла постраждати дитина.

Про це повідомляє голова Міноборони Олексій Резніков.

«За моїм наказом розпочате службове розслідування для з’ясування усіх обставин інциденту, коли посадова особа Генерального штабу Збройних Сил України - керівник одного з управлінь, вчинила дії, які мають ознаки не тільки дисциплінарного, але й кримінального правопорушення», – йдеться в повідомленні.

Наразі створено відповідну комісію на чолі з заступником Головнокомандувача ЗСУ генерал-лейтенантом Євгеном Мойсюком. На час розслідування посадовець відсторонений від виконання обов’язків.

Резніков зазначив, що через такі дії посадовця могла постраждати дитина.

«Якщо у встановленому порядку підтвердяться факти, що внаслідок дій посадовця була загроза настання тяжких наслідків, а саме – ризик для життя та здоров’я дитини, буде зроблено все для справедливого покарання», – додав голова Міноборони.

Нагадаємо, у додатку «Дія» завершилося опитування щодо ставлення громадян України до вільного володіння зброєю. В опитуванні взяли участь 1 млн 726 тисяч 452 особи. Підтримка українцями легалізації зброї знаходиться на рівні приблизно 60%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: