У Сербії підтвердили затримання колишнього генерала СБУ Андрія Наумова

Читать на русском
У ЗМІ Сербії з'явилися припущення, що Наумов намагатиметься торгуватися зі спецслужбами, оскільки володіє великою кількістю інформації щодо внутрішніх справ в Україні
Ілюстративне фотоssu.gov.ua

Міністерство внутрішніх справ Сербії підтвердило затримання колишнього генерала Служби безпеки України, підозрюваного в держзраді Андрія Наумова. У повідомленні МВС Сербії йдеться про затримання громадянина України А.Н. 1982 року народження за підозрою у відмиванні грошей. Йдеться саме про Наумова.

Про це повідомляє Радіо Свобода з посиланням на матеріали місцевих ЗМІ.

«Міністерство внутрішніх справ Сербії повідомило про затримання громадянина України А.Н. 1982 року народження, підозрюваного у відмиванні грошей. Сербські медіа уточнюють, що мова йде про Андрія Наумова, колишнього керівника відділу внутрішньої безпеки в Службі безпеки України» - йдеться в матеріалі.

Колаборанти на окупованому півдні стають ціллю спецпризначенців – ПодолякКолаборанти, які перебувають на півдні України, мають знати, що стають законною метою для українських спецпизначенців.

При цьому, згідно з повідомленням сербського Міністерства, разом з А.Н. затриманий також водій автомобіля, громадянин Німеччини А.А. 1986 року народження. Швидше за все, це Олександр Акст, який знаходився в машині разом з Наумовим.

Зараз затримані знаходяться в сербському ніші. При цьому А.Н. не захотів звертатися за допомогою до консульства України, хоча мав таке право. У ЗМІ Сербії з'явилися припущення, що Наумов буде намагатися торгуватися зі спецслужбами, оскільки володіє великою кількістю інформації щодо внутрішніх справ в Україні. Найгірше - що занадто обізнаний Наумов може піти на контакт з російськими спецслужбами; міністр внутрішніх справ Сербії Олександр Вулін - великий шанувальник росії, він просуває співпрацю з рф у сфері безпеки та тісно співпрацює з МВС росії.

Нагадаємо, 10 червня з'явилася інформація, що правоохоронними органами Сербії був затриманий колишній український генерал, ексглава Управління внутрішньої безпеки Служби безпеки України Андрій Наумов. Його і ще одну людину затримали за звинуваченням у відмиванні коштів.

В Україні щодо Наумова проходить досудове розслідування за фактом ймовірної державної зради. У нього проводилися обшуки. Сам він виїхав з України напередодні нападу російської армії на Україну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: