В Ірпені викрили колаборантку, яка мародерила разом з окупантами

Читать на русском
Правоохоронці викрили в Ірпені Київської області прихильницю русского мира. Вона допомагала російським солдатам мародерити.
facebook.com/mvs.gov.ua

Правоохоронці викрили в Ірпені Київської області прихильницю «русского мира». Вона допомагала російським солдатам мародерити.

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ.

Під час того, як в Ірпені перебували російські війська, 45-річна місцева жителька розповідала окупантам, де знаходяться будинки заможних родин. Вона разом з ворогом обкрадала помешкання.

Колаборанти на окупованому півдні стають ціллю спецпризначенців – ПодолякКолаборанти, які перебувають на півдні України, мають знати, що стають законною метою для українських спецпизначенців.

«У будинку колаборантки знайшли російську символіку, а також викрадені речі – побутову та комп’ютерну техніку, велосипеди, мобільні телефони, ювелірні вироби, одяг і навіть колекційний алкоголь та парфуми», – зазначають в МВС.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну відкрило 480 кримінальних справ за підозрою в колабораціонізмі, зраді Батьківщині і державній зраді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: