У Сербії затримано колишнього генерала СБУ Андрія Наумова – ЗМІ

Читать на русском
В Україні проти колишнього генерала Наумова відкрито кримінальне провадження за підозрою в державній зраді. Напередодні початку війни Наумов зумів втекти за кордон
Андрій Наумовobozrevatel.com

У Сербії 10 червня правоохоронними органами країни був затриманий колишній український генерал, ексглава Управління внутрішньої безпеки Служби безпеки України Андрій Наумов. Його і ще одну людину затримали за звинуваченням у відмиванні коштів.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на власні джерела.

На сербському прикордонному пункті Прешево прикордонники зупинили автомобіль BMW, яким керував громадянин Німеччини, Олександр Акст. Разом з Акстом перебував і Наумов - обидва планували втекти до Північної Македонії. При обшуку автомобіля виявили 600 тисяч євро, 125 тисяч доларів, а також два смарагди - все це не було задекларовано.

Після обшуку Акст і Наумов були затримані співробітниками поліції міста Ніш. Їм закидають підозру у відмиванні коштів. Обом загрожує від року до 12 років за ґратами.

Нагадаємо, 1 квітня президент Володимир Зеленський позбавив звання генерала колишнього начальника Головного управління внутрішньої безпеки Служби безпеки України Андрія Наумова.

Щодо Наумова проходить досудове розслідування за фактом ймовірної державної зради. У нього проводилися обшуки. Сам він виїхав з України напередодні нападу Російської армії на Україну.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: