Стало відомо, скільки людей з окупованого Херсону прийшли за російськими паспортами

Читать на русском
Паспорт країни-агресора з усього тимчасово окупованого Херсона взяли лише 23 особи, серед них – колаборант та колишній мер міста.
Ілюстративне фотоЦензор.НЕТ

Станом на суботу, 11 червня, російський паспорт з усього тимчасово окупованого Херсона взяли лише 23 особи, серед них – колаборант та колишній мер міста Володимир Сальдо.

Про це повідомляє російське прокремлівське видання ТАСС.

«Для мене це справді історичний момент. Я завжди думав про те, що ми одна країна та один народ», - заявив колаборант Сальдо.

ЄС не визнає паспорти росії, видані на тимчасово окупованих територіях УкраїниВсі російські паспорти, видані на окупованих рашистами українських територіях, не будуть визнаватися Євросоюзом, як документи

При цьому, як зазначається, кремлівські пропагандисти показали вручення російських паспортів.

Варто зазначити, що колаборант Сальдо з 2002 по 2012 був мером Херсона, при цьому у 2008 року визнавався найкращим градоначальником України, потім був народним депутатом від Партії Регіонів.

Водночас, він як народний депутат у січні 2014 року проголосував за «диктаторські закони» Януковича, спрямовані проти Майдану.

Нагадаємо, що у разі захоплення на Київщині росія планувала тимчасово паспортизувати місцевих жителів паспортами колишнього СРСР.

Раніше у Мінреінтеграції наполегливо рекомендували не брати російських паспортів.

Також нагадаємо, що українці за кордоном зможуть отримати одразу два паспорти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: