Росіяни в Україні публічно спалюють свої паспорти – ГУР

Читать на русском
Громадяни росії, які мешкають в Україні, на знак засудження дій країни-агресора почали публічно спалювати свої паспорти.

Громадяни росії, які мешкають в Україні, на знак засудження дій країни-агресора почали публічно спалювати свої паспорти.

Про це повідомляє пресслужба Держбюро розслідувань.

За інформацією відомства, тривають системні перевірки громадян росії на предмет їхньої можливої ​​причетності до діяльності диверсійно-розвідувальних груп. Більшість росіян, котрі живуть в Україні, засуджують безпідставну агресію росії проти України.

РФ за спрощеною процедурою роздаватиме свої паспорти жителям Запорізької та Херсонської областейЖителям Запорізької та Херсонської областей даватимуть російське громадянство за спрощеною процедурою – путін підписав указ.

Наприклад, мешканець Одеси на знак протесту публічно спалив свій російський паспорт, аби ніколи не мати нічого спільного з окупантами.

Раніше президент Володимир Зеленський повідомив про те, що запровадження візового режиму для громадян росії для поїздок в Україну є непоганою ідеєю, яку потрібно довести до результату.

Нагадаємо, в Мінреінтеграції настійно рекомендували жителям окупованих не брати російських паспортів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: