На кордоні з Білоруссю затримано окупанта з паспортом України

Читать на русском
У 2009 році він виїхав до росії, де отримав російське громадянство. У 2013-2014 років проходив строкову службу в збройних силах країни-агресора. А вже у 2016 році уклав контракт.
t.me/mvs_ukraine

На кордоні з Білоруссю українські прикордонники затримали російського військового, який мав при собі паспорт громадянина України.

Про це повідомляє прес-служба МВС України.

«На кордоні з Білоруссю прикордонники спільно зі СБУ затримали колишнього військового рф, який прикривався українським паспортом та намагався потрапити в Україну», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, згодом прикордонники з’ясували, що у 2009 році чоловік виїхав до росії, де отримав російське громадянство. У 2013-2014 років проходив строкову службу в збройних силах країни-агресора. А вже у 2016 році уклав контракт.

«За наявною інформацією, підрозділ, у якому служив чоловік, брав участь у військових діях на Донбасі», - додають в поліції.

Наразі зловмиснику повідомили про підозру у державній зраді та обрали запобіжний захід - утримання під вартою.

Нагадаємо, що в Одесі триває контрдиверсійна спецоперація, є затримані.

Раніше стало відомо, скільки диверсантів в Україні виявили з 24 лютого.

Також нагадаємо, що у Запоріжжі впіймали російського льотчика, підозрюваного у шпигунстві. За даними слідства, він зливав дані про переміщення ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: