Міністр оборони Британії прибув в Україну та зустрівся із Зеленським – деталі

Читать на русском
Голова британського Міноборони Бен Воллес прибув з візитом до Києва та зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським.
Getty Images

Голова британського Міноборони Бен Воллес прибув з візитом до Києва та зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським.

Про це у Telegram повідомив президент України Володимир Зеленський.

Він підкреслив, що Велика Британія не просто надає нашій державі підтримку зі зброєю, фінансами та санкціями проти росії, а й впевнено показує своє лідерство у цих питаннях.

«Зброя, фінанси, санкції – три речі, у яких Велика Британія послідовно показує своє лідерство у підтримці України. Цінуємо таку дійсно справжню, об’єднану роботу, коли слова, спілкування постійно переходять у дії. Вдячний міністру оборони Бену Воллесу та його команді за цей візит, а також загалом Великій Британії, уряду, прем’єр-міністру за допомогу», – йдеться у повідомленні Зеленського.

Британія рекомендує Україні не поспішати укладати з росією мирну угоду – TimesБританія вважає, що деякі союзники можуть підштовхнути Україну до поступок на переговорах із росією. Проте мирну угоду Україні треба укладати, коли вона буде у максимально сильній позиції.

Своєю чергою, Воллес зауважив, що здатність України витіснити росію з Донбасу.

«Режим ворога перебуває на межі колапсу у тому, що стосується воєнної потуги. Вони зараз також на межі виснаження», – додав британський міністр.

Нагадаємо, 6 червня президент України Володимир Зеленський провів чергову телефонну розмову із прем'єром Великої Британії Борисом Джонсоном. Лідери обговорили військову допомогу та питання блокади українського експорту зерна.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: