У Сєвєродонецьку ЗСУ поступово відтісняють ворожі війська – голова ГУР

Читать на русском
Українські військові під час важких боїв поступово витісняють російських окупантів із Сєверодонецька на Луганщину.
pravda.com.ua

Українські військові під час важких боїв поступово витісняють російських окупантів із міста Сєверодонецька на Луганщині.

Про це повідомив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов, повідомляє пресслужба ГУР.

У ISW розповіли, про що свідчать успішні контратаки ЗСУ у СєверодонецькуКонтратаки ЗСУ у Сєверодонецьку привертатимуть більше уваги російських окупантів, це залишить уразливими їхні позиції на інших напрямках.

Він розповів, що ознайомився з оперативною обстановкою на даній ділянці фронту та визначив подальші дії підрозділів ГУР МО України.

«На сьогоднішній день це «найгарячіший» напрямок російсько-української війни, де наші захисники у важких боях знищують ворога. На певних ділянках відзначається десятикратна перевага супротивника в артилерії. Незважаючи на це, ми поступово витісняємо окупантів із міста», - запевнив він.

Нагадаємо, голова Луганської ОДА Сергій Гайдай заявив, що ЗСУ здатні відбити Сєвєродонецьк, але місто не має важливого стратегічного значення.

5 червня стало відомо, що українська армія відкинула ворога у Сєвєродонецьку, нині місто поділено навпіл, а загарбники зазнали великих втрат особового складу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: