ЗСУ здатні відбити Сєвєродонецьк, але це не має стратегічного значення – Гайдай

Читать на русском
Як зазначив голова Луганської ОДА, Лисичанськ має більш вигідне значення для українських військових через своє розташування.

ЗСУ здатні відбити Сєвєродонецьк, але місто не має важливого стратегічного значення.

Про це повідомив голова Луганської ОДА Сергій Гайдай у бліц-інтерв'ю для Суспільне.

«Тут військове командування має приймати рішення, тому що вибити росіян із Сєверодонецька – можливо. Це завдання нам під силу. Єдине – а який буде наступний крок? Вони відійдуть і з тяжкої артилерії з авіацією знищать усе. У стратегічному плані місто Сєвєродонецьк не має величезного значення», – заявив Гайдай.

Російській армії знадобиться багато часу і сил для захоплення Сєвєродонецька та Лисичанська – ISWІ то, це за умови, якщо українські війська взагалі дозволять російським окупантам досягти поставлених ними цілей - які вже безбожно зриваються за термінами

Як зазначив голова Луганської ОДА, Лисичанськ має більш вигідне значення для українських військових через своє розташування. Проте, враховуючи те, що Сєвєродонецьк є обласним центром, відбиття міста підніме бойовий дух українців, а росіян – деморалізує після їхніх «гучних» заяв щодо контролю.

«А як вони контролюють місто, де точаться бої? Тільки позавчора взяли шістьох полонених. Що ж це за такий контроль? Ми ж розуміємо, що вони просто брешуть», - додав Гайдай.

Раніше чиновник повідомив, що українська армія відкинула загарбників у Сєвєродонецьку, нині місто поділено навпіл, а загарбники зазнали великих втрат особового складу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: