Росія набирає найманців для нових ДРГ – Міноборони

Читать на русском
Командування всіх країн набирає найманців для формування диверсійно-розвідувальних груп, щоб перекинути їх в Україну.
poglyad.tv

Командування вс рф набирає найманців для формування диверсійно-розвідувальних груп, щоб надалі перекинути їх в Україну. Перевагу віддають вихідцям із Донецької та Луганської областей, які розмовляють українською мовою.

Про це повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник на брифінгу в медіа-центрі в Києві у п'ятницю, 3 червня, передає Інтерфакс-Україна.

СБУ затримала брата екснардепа Царьова – він намагався організувати диверсії на ДніпропетровщиніБрат екснардепа Царьова чекав на російську окупацію Дніпропетровської області. Коли план провалився, він мав влаштувати диверсії на об'єктах інфраструктури, але був затриманий СБУ.

«Командування Збройних сил росії намагається також активізувати диверсійну роботу на нашій території. Для цього набирає найманців для формування диверсійно-розвідувальних груп із подальшим їх застосуванням. Перевага надається вихідцям з Донецької та Луганської областей, які говорять українською», - сказав Мотузяник.

Нагадаємо, наприкінці травня в Одесі проходила контрдиверсійна спецоперація.

Вже 100 днів Україна чинить опір повномасштабному вторгненню росії. Армія окупантів продовжує обстріл на Донецькому напрямку, штурмувала населені пункти на Слов'янському, Лиманському, Сєвєродонецькому та Бахмутському напрямку. У Генштабі назвали втрати російської армії за 100 днів війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: