Призначення генерала Дворнікова відображає «неефективне довоєнне планування» росії – Міноборони Британії

Читать на русском
Призначенням командувача війни в Україні росія намагається виправити свої довоєнні помилки.

Призначення росією генерала армії Олександра Дворнікова командувачем війною в Україні є спробою централізувати командування та управління.

Про це заявили у Міноборони Великої Британії.

Путін невірно оцінив свої шанси в Україні через ізоляцію та зарозумілість – WPПутін сам планував війну в Україні, вважають аналітики, але неправильно оцінив свої шанси. Все через відсутність вірного уявлення про країну, ізольованість та зарозумілість.

Досі, йдеться у новому звіті, нездатність злагоджено та координувати військові дії заважала російському вторгненню.

«Як багато високопоставлених російських генералів, Дворніков має досвід командування в Сирії. Крім того, з 2016 року він командує Південним військовим округом росії, що межує з українським Донбасом. Російські повідомлення недавно підкреслювали прогресуючий наступ на Донбасі в міру того, як російські сили переорієнтуються на схід. Вибір Дворнікова ще раз демонструє, як рішучий український опір та неефективне довоєнне планування змусили росію переглянути свої операції», – заявили у британському Міноборони.

Нагадаємо, у росії реорганізували систему управління угрупуванням вторгнення в Україну. Тепер ним командує генерал Олександр Дворніков, який має великий досвід операцій у Сирії.

Але у Білому домі вважають, що стратегічний провал путіна не може бути виправлений простою зміною командування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: