Українська армія відбила у російських окупантів 20 відсотків Сєвєродонецька – Гайдай

Читать на русском
ЗСУ отримують підкріплення і тримаються щосили, не даючи фашистам зайняти місто повністю, більш того, частина міста відбита назад
Ілюстративне фотоYouTube

Збройні Сили України під час локальних контратак відбили у російських окупантів приблизно 20 відсотків контрольованої росіянами території Сєвєродонецька в Луганській області.

Про це заявив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай в ефірі Національного телемарафону.

«Я вже чув багато разів, що Сєвєродонецьк російська армія захопила повністю. Так от хочу сказати, що ні, не захопили повністю. Щобільше, якщо раніше була важка ситуація - було десь 70% захопленої території, то вже десь 20% посунули назад. Я бачу те підкріплення, яке приходить до наших військових, і я розумію, що два тижні... ні, не реально, не візьмуть» - сказав він.

Нагадаємо, 2 червня Збройні Сили України здійснили низку локальних контратак у Сєвєродонецьку. З'явилася надія на те, що російських окупантів вдасться розгромити та викинути з міста.

3 червня російські окупанти намагалися захопити село Метьолкіне, розташоване в передмісті Сєвєродонецька Луганської області, але зазнали втрат і відступили.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: