Війська росії продовжують обстрілювати прикордонні території Сумщини

Читать на русском
Російські окупаційні війська в черговий раз обстріляли кілька населених пунктів Сумської області, які розташовані поблизу ворожого кордону.

Окупаційні війська російської федерації обстріляли населені пункти Старікове і Шалигіне Сумської області з мінометів.

Про це повідомляє оперативне командування «Північ».

«Ворог продовжує обстрілювати прикордонні населені пункти Сумської області з території рф. Так, о 09:15 спостерігачі зафіксували 8 вибухів (приходи), попередньо з міномету на напрямку н.п. Старікове. Втрат серед особового складу та техніки не має. Інформації, щодо загиблих та поранених серед місцевого населення та пошкодження цивільної інфраструктури не надходило», – йдеться у повідомленні.

Також, за інформацією командування, о 10:05 зафіксовано ще п'ять вибухів на території України в напрямку н.п. Шалигіне. Втрат серед особового складу та техніки немає, як і інформації про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури.

Раніше цього ж дня російські війська вели вогонь по території Миропільської громади, Сумський район. Зафіксовано близько 20 прильотів. Також ворог обстріляв н.п. Кам'янська Слобода Чернігівської області з артилерії калібру 152 мм та міномета калібру 120 мм.

Нагадаємо, в ніч на 2 червня війська росії завдали ракетних ударів по території Краснопільської громади в Сумській області. Постраждали не менше трьох людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: