У кремлі призначили єдине командування у війні з Україною – через півтора місяці

Читать на русском
Генерал Дворніков, який призначений командувати війною проти України, має досвід каральних операцій проти сирійського народу. Також він - автор того самого «захисту» танків зс рф від ПТРК, який їм не допоміг
Генерал Дворніков та путінПропаганда Кремля

Через плутанини та масштабних втрат в росії реорганізували систему управління угрупованням вторгнення в Україну. Тепер групою командує генерал Олександр Дворніков - командувач Південним військовим округом російської армії, досвідчений каратель.

Про це повідомляє BBC з посиланням на власні джерела.

«У цього командира великий досвід операцій в Сирії. Тому ми очікуємо, що загальне командування та управління покращиться» - вважає джерело.

Цілком переможена та жодного разу не легендарна. Феномен розвалу російської арміїЧому російська армія виявилася взагалі не готова до повномасштабної війни в Україні - в матеріалі Антона Коржа.

Раніше російські війська відчували великі проблеми з командуванням і взаємодією, оскільки в армії не було єдиного керівництва і до 8 квітня було взагалі не зрозуміло, чи керує хтось угрупованнями військ, які вторглися в Україну.

До речі, Дворніков не тільки каратель з великим досвідом, а й «новатор». Саме йому приписується ідея установки на дахи танків Т-72Б3 так званих «мангалів» - решіток, які нібито повинні були захищати танки від ПТРК Javelin. Насправді це рішення призвело до ще більших втрат серед танкістів російської армії.

Нагадаємо, через великі втрати, понесені в Україні, росія збирається набрати у своє військове угруповання не менше 60 тисяч новобранців і мобілізувати резервістів, щоб посилити війська, відшкодувати втрати та підготувати пошарпані з'єднання до подальшої війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: