Резніков анонсував гарні новини з США та Польщі

Читать на русском
Міністерство оборони України очікує найближчим часом на нову порцію хороших новин із США та Польщі.
facebook.com/reznikovoleksii

Міністерство оборони України очікує найближчим часом на «нову порцію хороших новин» із США та Польщі.

Про це повідомив голова Міноборони Олексій Резніков у своєму Facebook у середу, 1 червня.

Резніков закликав світ офіційно визнати росію державою-терористомПри цьому, він закликав Парламентську асамблею НАТО – проявити лідерство та зупинити російську пропаганду.

«Поки що ми продовжуємо інтенсивний діалог з партнерами на двосторонньому рівні. Вчора я мав дуже змістовну розмову з великим другом України – міністром оборони США Ллойдом Остіном ІІІ. Очікуємо найближчим часом на нову порцію хороших новин завдяки видатному лідерству Сполучених Штатів у підтримці української боротьби з російською навалою», – написав міністр.

Також він заявив, що делегація Міноборони у Польщі завершує свою роботу.

«Сьогодні ми очікуємо на хороші новини з Польщі. Наша делегація Міноборони завершує свою роботу. І про деталі буде оголошено вже незабаром», - повідомив він.

Загалом, за словами Резнікова, у травні Міноборони мало 30 офіційних міжнародних заходів, не рахуючи десятків робочих контактів. Ключовою подією у травні було друге засідання Координаційно-дорадчої групи допомоги Україні у форматі «Рамштайн».

Вже за два тижні група обговорюватиме прогрес на третій зустрічі. Результати цього спілкування вже працюють на фронті чи їдуть до України, повідомив міністр.

«Наразі Україна проходить через критичну фазу війни. На сході у нас дуже кровопролитні бої. Нам не вистачає важкої зброї, щоби відкинути ворога. Тому ми не зупиняємось ні на хвилину», – додав він.

Нагадаємо, раніше глава Міноборони підбив підсумок зустрічі «Рамштайн».

Також Резніков підтримав легалізацію вогнепальної зброї в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: