Російське командування використовує сім'ї окупантів як заручників – розвідка

Читать на русском
У західному військовому окрузі росії сім'ям офіцерів, які воюють в Україні, заборонили залишати територію країни.
ілюстративне фото

У західному військовому окрузі рф сім'ям офіцерів, які воюють в Україні, заборонили залишати територію країни. У разі відмови окупантів воювати в Україні, їхнім дружинам та дітям погрожують переселяти в депресивні регіони далекого сходу росії.

Про це повідомило головне управління розвідки Міноборони України у понеділок, 30 травня.

Росіянки агітують своїх чоловіків писати рапорти і повертатись додому – розвідкаЖінки в росії агітують військових писати рапорти і повертатись додому. Українська розвідка оприлюднила перехоплену розмову російського загарбника зі своїми рідними.

Так, командування західного військового округу вже наказало примусово виселити зі службових квартир кілька сімей військовослужбовців 332 окремого вертолітного полку 6 армії військово-повітряних сил та протиповітряної оборони.

Як з'ясувалося, дружини вертолітників вирішили відпочити за кордоном, поки їхні чоловіки завдають ракетних та бомбових ударів по мирному населенню України на Слобожанському напрямку.

Військова розвідка України також оприлюднила список військових злочинців – військовослужбовців вертолітної ескадрильї 332 окремого вертолітного полку 6 армії військово-повітряних сил та протиповітряної оборони західного військового округу (в/ч 12633, аеродром «Пушкін», м. Санкт-Петербург).

Нагадаємо, раніше в розвідці МОУ повідомляли, що росії не вдається вирішити проблеми забезпечення окупаційних підрозділів.

За даними британської розвідки, росія зазнала величезних втрат серед офіцерського складу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: