Рф не вдається вирішити проблеми забезпечення окупаційних підрозділів – розвідка

Читать на русском
Логістична схема росії виявилась неспроможною забезпечити потреби значної кількості військ на відстані понад 100 кілометрів від власного кордону.
Getty Image

Логістична схема росії виявилась неспроможною забезпечити потреби значної кількості військ на відстані понад 100 кілометрів від власного кордону.

Про це повідомляють в українській розвідці.

З початку військового вторгнення до України, війська матеріально-технічного забезпечення російської армії вже задіяли понад 45% наявної автомобільної техніки. Понад 3 тисячі тилових автомобілів армії агресора продовжують зберігатися у пунктах постійної дислокації.

У ГУР допустили затягування війни з росією і назвали символічні для рф датиАктивні бойові дії у війні з росією можуть затягтися до кінця року, вважають у ГУР. Крім того, попереду є дві важливі для росії дати.

«Проте виявилося, що уся логістична схема росіян неспроможна забезпечити потреби значної кількості військ на відстані понад 100 кілометрів від власного кордону», – йдеться в повідомленні.

Щоб уникнути відповідальності за втрату техніки, командири частин матеріально-технічного забезпечення окупаційних військ забороняють водіям здійснювати евакуацію поранених та підвозити продукти і пальне до передових підрозділів.

Нагадаємо, СБУ заблокувала діяльність компанії, яка обслуговувала російські транспортні літаки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: