Росіянки агітують своїх чоловіків писати рапорти і повертатись додому – розвідка

Читать на русском
Жінки в росії агітують військових писати рапорти і повертатись додому. Українська розвідка оприлюднила перехоплену розмову російського загарбника зі своїми рідними.
Reuters

Жінки в росії агітують військових писати рапорти і повертатись додому. Українська розвідка оприлюднила перехоплену розмову російського загарбника зі своїми рідними.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міноборони.

Росіянки радять своїм чоловікам писати рапорти та повертатися додому. В перехопленій розмові російського окупанта зі своїми рідними, дружина рашиста агітує того писати рапорт на звільнення з армії. Переконує, що судове переслідування, яким лякає військових російське командування, не має законних підстав.

Мама загарбника, яка долучається до розмови, нарікає на неправдиву інформацію щодо втрат, яку подають російські ЗМІ.

#ГУРперехоплення: «Хто нам буде на пенсію заробляти? Ніхто»Пресслужба Головного управління розвідки Міноборони

«США – 21 тисяча росіян загинуло, Україна ставить 24. А наші – 1200, уяви? Це вік від 18 до 25. А хто нам буде на пенсію заробляти? Ніхто. Пенсію відмінять», – нарікає росіянка.

Мама російського військового також зазначає, що «спецоперація» невідомо на скільки розтягнеться, а відбудовувати Україну доведеться також коштом росіян.

Нагадаємо, на місцевому ринку в Шевченковому Харківській області російські військові намагаються купити набої українського виробництва, які їм необхідні для самострілу. Після поранення від патрону українського виробництва, окупанти сподіваються уникнути війни і повернутися додому.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: