Лавров прокоментував чутки про хворобу путіна

Читать на русском
Глава МЗС росії Сергій Лавров заперечує інформацію про те, що путін хворий. За його словами, президент щодня з'являється на публіці та виглядає здоровим.

Міністр закордонних справ росії Сергій Лавров заперечує інформацію з численних джерел про те, що володимир путін хворий.

Свою заяву російський міністр зробив під час інтерв'ю французькому телеканалу TF1.

Данілов вважає, що смерть путіна не змінить ситуацію в росіїОлексій Данілов вважає, що в росії і крім путіна є багато охочих стати диктатором, і смерть путіна нічого в країні не змінить.

«Президент володимир путін щодня з'являється на публіці. Ви можете спостерігати його на екранах, читати та слухати його виступи. Не думаю, що осудні люди можуть побачити в цій людині ознаки якоїсь недуги або нездужання. Залишаю це на совісті тих, хто розпускає подібні чутки всупереч повсякденним можливостям переконатися, хто і як виглядає», – сказав Лавров.

Нагадаємо, колишній британський шпигун Крістофер Стіл раніше заявив, що володимир путін «серйозно хворий». А ексглава МІ-6 сер Річард Дірлав заявив, що російський президент вже у 2023 році піде з влади через стан здоров'я.

В українській розвідці інформацію про хворобу підтверджують: за словами Кирила Буданова, у путіна «рак та ще кілька тяжких хвороб».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: