Уряд росії «утилізує» в Україні свої нацменшини – Подоляк

Читать на русском
Намагаючись окупувати Україну на славу росії, гинуть на полях боїв переважно жителі злиденної російської глибинки, а також представники російських нацменшин
Ілюстративне фотоFacebook

Серед втрат російської армії в Україні - велика кількість представників національних меншин та уродженців депресивних регіонів росії. Водночас в списках убитих, поранених і полонених практично немає уродженців Москви або Петербурга.

Про це написав радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк у Twitter.

«На війну в Україну росія відправила вмирати бурятів, тувинців, дагестанців і чеченців» - акцентував він.

Українська армія ліквідувала племінника заступника російського міністра оборониЛіквідований українськими військовими російський окупант Хамхоєв - випускник Рязанського вищого повітряно-десантного командного училища і племінник заступника голови міноборони росії Євкурова

Подоляк висловив здивування, чому за так званий «русскій мір» помирають переважно неросійські громадяни росії та запропонував жителям рф добре подумати над зазначеними цифрами.

«До речі, чому в боротьбі за «русскій мір» в Україні «витратними» людьми, чиїми трупами усіяні наші поля, виступають буряти, тувинці, дагестанці та чеченці, але тільки не москвичі та петербуржці? Підневільним колоніям російської наці-імперії варто було б поставити кілька запитань собі» - зазначив він.

Нагадаємо, станом на 27 травня російська армія втратила в ході війни в Україні 29 тисяч 750 військовослужбовців. За останню добу ЗСУ ліквідували близько 150 окупантів, найбільше на Авдіївському напрямку.

Згідно зі статистикою, п'яту частину російських окупантів, чию ліквідацію в Україні визнає російське міністерство оборони, складають офіцери. При цьому реальні цифри можуть бути значно більшими.

Для того, щоб заповнити втрати серед гарматного м'яса, російська окупаційна влада примусово мобілізувала майже всіх чоловіків з так званої «ДНР».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: