Армія росії під Слов'янськом поповнює втрати та намагається поновити наступ – Генштаб

Читать на русском
На Слов'янському напрямку підрозділи 20-ї загальновійськової армії рф проводять доукомплектацію та поповнюють втрати. Силами цих частин противник намагається відновити наступ.

Армія росії під Слов'янськом у Донецькій області поповнює втрати в особовому складі та техніці. Противник намагається відновити наступ на цьому напрямку.

Про це йдеться у зведенні Генштабу увечері в понеділок, 16 травня.

На Слов'янському напрямку підрозділи 20-ї загальновійськової армії рф проводять доукомплектацію та поповнюють втрати. Силами цих частин противник намагається поновити наступ.

Раніше в Генштабі повідомляли, що окупаційні війська російської федерації втратили близько 27 700 особового складу у війні з Україною. Збройні сили України збили 97 крилатих ракет.

Також у відомстві повідомляли, що російські окупанти зосередили свої основні зусилля на Донецькому напрямі. На Слобожанському напрямку армія Росії намагається стримувати наступ ЗСУ на північ від Харкова і запобігти їх виходу на кордон. Крім того, окупанти ведуть підготовку наступальних дій силами підрозділів, зосереджених у районі міста Ізюм.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: