Окупанти намагалися наступати на Миколаїв, але отримали відсіч та понесли втрати

Читать на русском
Російські окупаційні війська хотіли просунутися ближче до Миколаєва, але були помічені і понесли деякі втрати.

Окупаційні війська російської федерації намагалися просунутися ближче до Миколаєва і обійти позиції Збройних сил України. Проте отримали відсіч та втратили сімох військовослужбовців російської армії.

Про це повідомляється у зведенні оперативного командування «Південь».

«Вишукуючи найменшу можливість просунутися в бік Миколаєва, противник силами посиленого взводу, за підтримки 2 танків та 3 БМП намагався обійти наші позиції. Вогневим ураженням, за підтримки 4 гелікоптерів Мі-8 противнику завдано втрат до 7 рашистів та знищено одну БМП-2. Отримавши потужну відсіч, ворог ретирувався на свої оборонні рубежі», – інформують військові.

Як стверджують у командуванні, війська рф продовжують артилерійсько-мінометні обстріли, руйнують населені пункти і гатять по мирним жителям. В Куцурубській громаді на Миколаївщині пошкоджено 4 об'єкти соціальної та адміністративної інфраструктури. Поранена одна людина. В смт Первомайське загинула 1 людина. В селі Котляреве Шевченківської громади пошкоджено магазин та житловий будинок з господарчими будівлями.

«Вкотре обстріляна Широківська громада. Пошкоджено і зруйновано житлові будинки. Потерпілих немає. А в Березнегуватській громаді після денних та нічних обстрілів є і загиблий, і поранений», – додали в ОК «Південь».

Нагадаємо, вночі 23 травня російські війська обстріляли Миколаїв з реактивних систем залпового вогню «Смерч». Також війська рф 25 травня здійснили обстріл міста з РСЗВ «Торнадо».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: