Подоляк розповів, коли Україна звільнить окупований південь

Читать на русском
Росія намагається сформувати у жителів окупованого півдня, що Україна їх покинула, але це маячня, заявив Подоляк. Як тільки росія втратить наступальний потенціал, а Україна накопичить сили – регіон буде звільнений.

Як тільки росія втратить наступальний потенціал, а Україна накопичить достатньо сил, окупований південь країни буде звільнено. Але це не питання одного дня чи місяця.

Про це написав радник керівника ОПУ Михайло Подоляк.

Арестович розповів, як Україна буде деокуповувати Херсон та МелітопольЗагрози мирному населенню окупованих міст не буде. ЗСУ знає, як викурити російських щурів з міст, не штурмуючи їх

За словами Подоляка, росія зараз активно намагається сформувати у жителів півдня думку про те, що «Україна їх покинула, а «русский мир» прийшов надовго». Він зазначив, що це повна маячня.

«Уся політико-дипломатична машина сьогодні працює на те, щоб держава отримала достатню кількість зброї для звільнення громадян на окупованих територіях. Уся військова машина працює на те, щоб просто зараз стримати агресивний наступ ворога на сході країни. Кремль кидає в бій усе, що має, але час на нашому боці. Щойно росія виснажиться та втратить наступальний потенціал, а Україна накопичить достатньо сил – південь нашої країни буде обов'язково звільнений. Це не питання одного дня чи місяця, але й не питання року», – заявив Подоляк.

Нагадаємо, 11 травня окупаційна влада Херсонської області повідомила про намір просити путіна включити регіон до складу росії.

Вчора володимир путін підписав указ про спрощений порядок прийому в російське громадянство жителів Запорізької та Херсонської областей.

В Офісі президента України запевняли, що відслідковують усі рухи росіян у Херсонській області, фіксують їхні злочини, а також імена колабораціоністів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: