У Харкові через 3 місяці знову запрацювало метро: які станції поки що закриті

Читать на русском

У Харкові з 24 травня знову поновили роботу метрополітену. Проте три станції на Салтівській лінії ще зачинені.

У Харкові з 24 травня – рівно після трьох місяців з початку війни – знову відновили роботу метрополітену. Проте три станції на Салтівській лінії поки що залишаються закритими.

Харківське метро перевозитиме пасажирів з 7:00 до 19:00. Інтервал між поїздами становить близько півгодини. Перший тиждень роботи метрополітену проїзд буде безкоштовним.

У Харкові готуються перейменувати Московський район та проспект: нові назвиМіськрада Харкова планує вже завтра провести голосування за перейменування Московського району та Московського проспекту.

Поїзди пустили за всіма напрямками. Проте ділянка від станції «Академіка Павлова» і до станції «Героїв праці» буде закритою, а станція метро «Держпром» працюватиме лише як пересадковий вузол – виходу на вулицю поки що не буде.

Сьогодні під час запуску метро мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що вже із завтрашнього дня інтервали руху будуть змінені. Холодногірсько-заводська лінія – 10 хвилин, Салтівська – 15 хвилин, Олексіївська – 15 хвилин.

Метро у Харкові також залишиться укриттям під час повітряних тривог.

Нагадаємо, минулого тижня у Харкові частково запустили наземний громадський транспорт.

При цьому днем ​​раніше російські окупанти обстріляли один із центральних районів Харкова, снаряд влучив біля зупинки транспорту. Обійшлося без жертв, один постраждалий.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: