У Харкові відновлюють роботу громадського транспорту

Читать на русском
З понеділка, 16 травня, у Харкові знову запрацює наземний громадський транспот – перші два тижні проїзд буде безкоштовним.

З понеділка, 16 травня, у Харкові знову запрацює наземний громадський транспот – перші два тижні проїзд буде безкоштовним.

Про це повідомив мер міста Ігор Терехов під час відеозвернення до Telegram.

«Ми запустимо 4 трамвайні маршрути та 8 тролейбусних. Паралельно ми відновлюватимемо електролінії та тягові підстанції і з часом збільшимо кількість маршрутів. Також ми запустимо 25 автобусних маршрутів. Розробляючи ці маршрути, ми намагатимемося зробити так, щоб із будь-якої точки міста харків'яни могли дістатися туди, куди їм потрібно», - розповів Терехов.

Час роботи трамваїв, тролейбусів та автобусів з 07:00 ранку до 19:00 вечора.

«Я розумію, що багато хто з вас, через війну втратив роботу, грошей на проїзд немає. Тому я вирішив, що перші два тижні, доки ми не перезапустимо економіку Харкова, проїзд комунальним громадським транспортом буде безкоштовним», - додав мер.

На початку травня повідомлялося про те, що в Харкові вже не залишилося жодного вцілілого трамвая через постійні обстріли окупантів. Місцева влада також стверджує, що метрополітен не запрацює ще тривалий час.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: