У Харкові російський снаряд влучив біля зупинки транспорту, є поранений

Читать на русском
Харків знову потрапив під ворожий обстріл окупантів. Сьогодні вранці армія рф обстріляла Павлове Поле.

Харків за минулу добу знову потрапив під ворожий обстріл окупантів. Сьогодні вранці армія рф обстріляла Павлове Поле, а напередодні – Київський район.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у понеділок, 23 травня.

Російські загарбники не відмовилися від планів окупації Харкова – СинєгубовХарківська область дозволить російським окупантам створити плацдарм для утримання і постачання сил в Луганській і Донецькій областях

За його словами, сьогодні вранці російські війська завдали ударів у районі Павлового Поля, снаряд влучив біля зупинки громадського транспорту. Одна людина зазнала поранень вибуховою хвилею. За добу загалом у Харкові – 2 поранених.

«Минулу добу російські окупанти обстрілювали Харків та населені пункти області. Вчора з реактивних систем залпового вогню було обстріляно Київський район», - зазначив він.

Триває обстріл населених пунктів області: окупанти обстрілювали Циркуни, 2 поранених. У Первомайському – 1 поранений. 1 громадянський постраждав від обстрілу Балаклії.

Вночі ворожого обстрілу зазнав Чугуївський район, внаслідок обстрілу спалахнули приватні будинки, магазин та кафе. Обійшлося без постраждалих.

Нагадаємо, у Харкові не вщухають періодичні обстріли, найчастіше зараз страждає Салтівка та Київський район. З 24 травня у Харкові планують запустити метро.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: