У Харкові знову обстріляли один із районів

Читать на русском
Російські військові продовжили обстріл Харкова та області. У місті під вогонь окупантів знову потрапила Салтівка, є поранені.
livekharkov

Російські військові продовжили обстріл Харкова та області. У місті під вогонь окупантів знову потрапила Салтівка, є поранені. Також постраждали від обстрілів і мешканці області.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у Telegram у неділю, 22 травня.

Коли у Харкові запрацює метро – названо датуМетро у Харкові з 24 травня знову почне перевозити пасажирів. Міська влада пообіцяла зробити все необхідне для безпеки людей.

«Внаслідок обстрілу Салтівки поранення отримали 5 мирних мешканців. Також окупанти обстріляли Лозівський район, смт. Шевченкове та Чугуївський райони – 3 поранених. Ще 3 поранені у місті Дергачі», - написав він.

Голова ОДА додав, що на території області продовжуються бойові дії. На Харківському напрямку ворог, як і в попередні дні, сконцентрований на утриманні займаних рубежів та недопущенні подальшого просування ЗСУ.

«На Ізюмщині російські окупанти готуються до відновлення наступу та ведуть обстріли в районах населених пунктів Вірнопілля, Дібрівне та Довгеньке. Але наші Збройні Сили України тримають позиції та не допускають просувань ворога», - додав Синєгубов.

Нагадаємо, у середині тижня Харків уночі обстріляли зі «Смерчів», «Градів» та «Ураганів».

А 20 травня росія завдала ракетного удару по Лозовій на Харківщині – зруйновано Палац культури, постраждали вісім людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: