Російські окупанти активно окопуються на півдні – ОК «Південь»

Читать на русском
Окупанти наростили кількість артилерійсько-мінометних обстрілів позицій ЗСУ, а також мирних населених пунктів та об'єктів цивільної інфраструктури
Ілюстративне фото24 канал

Російські окупанти активно окопуються на контрольованих ними територіях Півдня України. За добу Збройні Сили України ліквідували на цих напрямках не менше 23 рашистів.

Про це повідомило оперативне командування «Південь» на своїй сторінці в Facebook.

Як далі розвиватиметься війна в Україні: західні аналітики назвали п'ять сценаріївЗахідні аналітики назвали п'ять можливих сценаріїв подальшого розвитку війни в Україні – російський чи український крах, затяжна війна, український наступ чи ескалація.

«Протягом вже далеко не першої доби противник веде бойові дії на зайнятих рубежах на кордоні окупованих ним територій Миколаєва і Херсонщини. Просування вперед ворог не має, морально-психологічний стан окупантів погіршується щодоби» - сказано в повідомленні.

Окупанти наростили кількість артилерійсько-мінометних обстрілів позицій ЗСУ, а також мирних населених пунктів та об'єктів цивільної інфраструктури. Паралельно рашисти будують запасні позиції в тилу, розуміючи, що скоро доведеться відступати.

Нагадаємо, за даними західних аналітиків, рашисти готуються наступати в районі Запоріжжя і на півночі Херсонської області, щоб поліпшити свої позиції та повністю завершити захоплення цих регіонів. Хоча на 21 травня не було жодних підтверджених спроб наступати на зазначених напрямках, все до того йде.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: