Війська рф блокують виїзд з Херсонщини і пускають тільки до Криму – ОК «Південь»

Читать на русском
Російські окупанти заблокували виїзд із Херсонської області, всіх бажаючих виїхати намагаються направити до Криму.
facebook.com/okPivden

Російські окупанти заблокували виїзд із Херсонської області, всіх бажаючих виїхати намагаються направити до анексованого Криму.

Про це повідомило оперативне командування «Південь» у Facebook у п'ятницю, 20 травня.

Арестович розповів, як Україна буде деокуповувати Херсон та МелітопольЗагрози мирному населенню окупованих міст не буде. ЗСУ знає, як викурити російських щурів з міст, не штурмуючи їх

«Не маючи інших варіантів боротьби, окупанти заблокували виїзд з Херсонщини до підконтрольних українській владі територій та намагаються спрямувати всіх охочих виїхати - в Крим, як єдиний можливий напрямок. В самому Херсоні посилено патрулювання, збільшено кількість блокпостів», – йдеться у повідомленні.

У командуванні також розповіли, що на захопленій Херсонській області місцеві жителі, незважаючи на тиск та погрози армії рф, відсвяткували День вишиванки. У соцмережах і просто населеними пунктами розповсюджували фото символів України, листівки із закликом окупантам повертатися додому.

Нагадаємо, днем ​​раніше російські військові заблокували на блокпосту у Василівці на Запорізькій області понад тисячу машин з українцями, які хотіли евакуюватися.

Також повідомлялося, що на Херсонщині обстріляли колону авто з цивільними, троє загиблих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: